reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Masový vývar s játrovými knedlíčky

  • asi 1,5 l vody
  • 2 kuřecí skelety
  • 1 hovězí oháňka nebo křížová kost
  • 2 mrkve
  • 2 petržele i s natí
  • 1 cibule
  • 8 kuliček pepře
  • 5 kuliček nového koření
  • 3 hřebíčky
  • libeček

Knedlíčky:

  • 500 g kuřecích jater
  • petržel
  • strouhanka
  • 2 vejce
  • 5 stroužků česneku
  • sůl

Do vody si dáme vařit skelety a oháňku, přidáme koření, celou oloupanou cibuli a nať z petržele a vaříme 1,5 až 2 hodiny. Poté scedíme do jiného hrnce a vývar zředíme podle chuti. Přidáme nakrájenou zeleninu a vaříme asi hodinu. Na posledních 10 minut přidáme knedlíčky.

Knedlíčky

Naškrábeme játra, přidáme ostatní ingredience a tvoříme knedlíčky.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/masovy-vyvar-s-jatrovymi-knedlicky

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.