reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Milánský řízek s rukolou a mini rajčaty

4 porce

  • řízky
  • 150 g másla
  • 2 vejce
  • hladká mouka
  • 80 g strouhaného parmazánu
  • 800 g telecí kýty
  • sůl
  • mletý bílý pepř
  • 1 citron

salát

  • 300 g rukoly
  • 150 g malých rajčátek
  • ½ radichia
  • citronová šťáva
  • olivový olej
  • mletý pepř
  • cukr
  • sůl

Máslo přepustíme a scedíme.

Z vajec, parmazánu a mouky vymícháme hladké těstíčko. Kýtu naporcujeme a řízky přes folii naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v těstíčku a smažíme na přepuštěném másle dozlatova.

Podáváme s kouskem citronu.

Rukolu omyjeme, rajčata nakrájíme na půlky, radichio na kostky. Z citronové šťávy, oleje, cukru, pepře a soli vyšleháme emulzi, do které vmícháme zeleninu těsně před podáváním.

Zdroj: Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/program/10213315170-25.01.2010-17:30-1-kluci-v-akci.html?deid=1137&recept=724

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.