Suroviny
- pšeničká mouka 500 g
- vejce 5
- voda 150 ml
- sůl
Na náplň:
- pstruh 2
- uzený pstruh 1
- smetana 150 ml
- ricotta 150 g
- kopr
- dijonská hořčice
- lososový kaviár 1
- vodka 50 ml
- sůl a mletý pepř podle chuti
Filet pstruha rozmixujeme se smetanou a ricottou, ochutíme solí a pepřem, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, a uzeného pstruha.
Z mouky, vajíček a vody vypracujeme vláčné těsto, vykrájíme z něj kolečka, do jejich středu dáme náplň, přehneme a zmáčkneme.
Pelmeně uvaříme ve vývaru a pak je opečeme na másle.
Oflambujeme vodkou, smícháme s omáčkou ze smetany, hořčice, kopru a podáváme s kaviárem ze pstruha.
Zdroj: Moskevské pelmeně; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/moskevske-pelmene [On-line 18.03.2017]
Poslední tip, trik či komentář