reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Moskevské pelmeně

Suroviny

  • pšeničká mouka 500 g
  • vejce 5
  • voda 150 ml
  • sůl

Na náplň:

  • pstruh 2
  • uzený pstruh 1
  • smetana 150 ml
  • ricotta 150 g
  • kopr
  • dijonská hořčice
  • lososový kaviár 1
  • vodka 50 ml
  • sůl a mletý pepř podle chuti

Filet pstruha rozmixujeme se smetanou a ricottou, ochutíme solí a pepřem, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, a uzeného pstruha.
Z mouky, vajíček a vody vypracujeme vláčné těsto, vykrájíme z něj kolečka, do jejich středu dáme náplň, přehneme a zmáčkneme.
Pelmeně uvaříme ve vývaru a pak je opečeme na másle.
Oflambujeme vodkou, smícháme s omáčkou ze smetany, hořčice, kopru a podáváme s kaviárem ze pstruha.

Zdroj: Moskevské pelmeně; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/moskevske-pelmene [On-line 18.03.2017]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.