reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Námořnická krkovička

Ingredience

  • plátky krkovičky 5 kusů
  • strouhaný sýr 100 g
  • sůl, pepř 1 dávka
  • cibule 1 kus
  • stroužky drceného česneku 4 kusy
  • červená sladká paprika 1 dávka
  • hořčice 2 lžíce
  • brambory 1 kg

Maso naložíme do koření (pepř, paprika) a potřeme hořčicí, necháme odležet v chladu. Pak opečeme narychlo ze všech stran. Poté ho přendáme do pekáče, potřeme hořčicí, přidáme zpěněnou cibulku s česnekem a poklademe vrstvou strouhaného tvrdého sýra a dáme ještě na chvilku zapéct.
Brambory nakrájíme na menší kousky a dáme je vařit do osolené vody. Když jsou měkké, tak je scedíme, rozšťoucháme a zamícháme do nich na másle zpěněnou cibulku, která nám zbyla z masa. Můžeme také přimíchat nasekanou petrželku.

Zdroj: Námořnická krkovička; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/namornicka-krkovicka [On-line 18.12.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.