- 1/2 kg vlašského salátu
- 3 vejce
- 300 g debrecínské pečeně
- 200 g Poličanu
- 300 g sýru ementál
- 3 sterilované okurky
- 1 červená kapie
- 150 g sterilovaného hrášku
- 5 lžiček majonézy
Na dezertní talíř dáme vlašský salát, na který položíme půlku natvrdo uvařeného vejce, které potřeme majonézou. Okolo naaranžujeme debrecínskou pečeni, sýr a Poličan. Dozdobíme sterilovanou okurkou, hráškem a kapií.
Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/oblozeny-talir [On-line 19.4.2011], citace
To co dneska předvedl ten blbec,tak bych ani do televize nešla,to není kritik,to je VŮL a ten se těžko hledá,aspon jsme ho viděli,jak umí vařit,myslím toho chytrolína Jirku,nechci být sprostá,dala bych mu též 0,protože to 0 je.Ten jeho byt nebyl zrovna pěkný,hodnotím jídlo a né bydlení radši končím,aby jsme nebyly rasisti