reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Opečené škubánky s černou ředkví

Potřebujeme:

  • vychladlou škubánkovou směs
  • 3 lžíce škvařeného vepř. sádla
  • černou ředkev

Vychladlou škubánkovou směs vytvarujte do placek a osmažte na rozpáleném sádle do zlatova. Přidejte na pánev černou ředkev a lehce ji osmažte.

Zdroj: Opečené škubánky s černou ředkví; TV Nova U Haliny v kuchyni  http://halina.nova.cz/clanek/recepty/opecene-skubanky-s-cernou-redkvi.html [On-line 30.11.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.