reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Orzoto s krevetami a chřestem

4 porce

  • 1 malá cibule
  • 3 stroužky česneku
  • olivový olej
  • rybí vývar
  • 150 g divokého nebo zeleného chřestu
  • 250 g vařených ječných krup
  • 200 g krevet
  • střik bílého vína
  • 2 chilli papričky
  • střik brandy
  • sůl
  • petrželka

Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji dosklovata, zalijeme naběračkou rybího vývaru, přidáme nakrájený spařený chřest (3−5 minut), uvařené kroupy a společně osmahneme.

Nakonec vložíme očištěné krevety, zastříkneme bílým vínem, přidáme nadrobno nakrájenou chilli papričku, ochutíme solí, zastříkneme brandy, promícháme a podáváme se sekanou petrželkou.

Zdroj: Orzoto s krevetami a chřestem; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1257-orzoto-s-krevetami-a-chrestem/ [On-line 26.05.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.