reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ovocná variace s čokoládovou omáčkou

  • smetana 100 ml
  • mísa sezonního ovoce podle chuti 1 kg
  • čokoláda 70% 1 balení

Smetanu prohřejeme, ale nevaříme! Pomalu do ní vkládáme na kousky rozlámanou čokoládu. Směs mícháme tak dlouho, dokud se dobře nerozpustí. Můžeme se také rozhodnout pro vodní lázeň.

Poté na stole nad lihovým vařičem nebo svíčkou namáčíme ve směsi v kotlíku na fondue kousky ovoce napíchnuté na vidličce.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/ovocna-variace-s-cokoladovou-omackou [on-line 23.9.2011]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.