Suroviny:
- slávky
- kalamáry
- krevety
- langusty
- paella koření
- kuřecí křídla a stehna
- sekaná rajčata
- rajčata
- sůl, bílý pepř
- rybí vývar
- kuřecí vývar
- olivový olej
- česnek
- cibule
- šafránová rýže (vařená)
- černé olivy
- šafrán
Rýži uvaříme se šafránem v rybím vývaru, předvaříme slávky, spaříme kalamáry, krevety a langusty. Na olivový olej dáme cibuli, česnek, na to rýži, trochu šafránu, olivy, mořské plody a drůbeží maso. Zalijeme hovězím a rybím vývarem, přidáme sekaná rajčata a 10 min dusíme, dochutíme solí, bílým pepřem, kořením na paellu a dáme do trouby na 5 min odpočinout.
Zdroj: PAELLA S MOŘSKÝMI PLODY PODLE AŤKY DVOŘÁKOVÉ; TV Barrandov Babica vs Sapík http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/nove-recepty#sec-info [On-line 26.09.2016]
Poslední tip, trik či komentář