reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

PAELLA S MOŘSKÝMI PLODY PODLE AŤKY DVOŘÁKOVÉ

Suroviny:

  • slávky
  • kalamáry
  • krevety
  • langusty
  • paella koření
  • kuřecí křídla a stehna
  • sekaná rajčata
  • rajčata
  • sůl, bílý pepř
  • rybí vývar
  • kuřecí vývar
  • olivový olej
  • česnek
  • cibule
  • šafránová rýže (vařená)
  • černé olivy
  • šafrán

Rýži uvaříme se šafránem v rybím vývaru, předvaříme slávky, spaříme kalamáry, krevety a langusty. Na olivový olej dáme cibuli, česnek, na to rýži, trochu šafránu, olivy, mořské plody a drůbeží maso. Zalijeme hovězím a rybím vývarem, přidáme sekaná rajčata a 10 min dusíme, dochutíme solí, bílým pepřem, kořením na paellu a dáme do trouby na 5 min odpočinout.

Zdroj: PAELLA S MOŘSKÝMI PLODY PODLE AŤKY DVOŘÁKOVÉ; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/nove-recepty#sec-info [On-line 26.09.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.