reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pařížský řízek z krůtího masa s bramborovou kaší – Menu Lunapark

4 porce

  • 70 dkg krůtích prsíček
  • 1 kg brambor
  • 2 vajíčka
  • 0,5 dl smetany
  • 5 dkg mouky
  • 10 dkg másla

Salát:

  • 1 salátová okurka
  • 1 kelímek jogurtu
  • sůl
  • 2-3 stroužky česneku

Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Vajíčka rozšleháme, přimícháme k nim smetanu, mouku, osolíme je a obalíme v nich krůtí prsíčka. Na malém množství oleje a na velkém plameni maso usmažíme.

Brambory oloupeme a omyjeme, nakrájíme na kostičky a ve slané vodě je uvaříme do měkka. Až budou brambory měkké, scedíme je, přidáme k nim máslo a rozšťoucháme je na kaši.

Okurku si nastrouháme, přimícháme jogurt, osolíme, potom do salátu nakrájíme česnek a důkladně jej promícháme.

Zdroj: TV paprika Gasztropuč http://tvpaprika.hu/cs/node/3691

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.