reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Parmezánová polévka s krutony

  • lžíce másla
  • 1/2 cibule
  • hladká mouka
  • 1,25 l vývaru z kostí
  • 0,1 kg parmezánu
  • 1 žloutek
  • 0,1 l smetany
  • 2 housky
  • půl lžíce tuku

Osmahneme cibulku, zaprášíme moukou a osmahneme, přidáme vývar, rozšleháme. 20 minut vaříme, pak přidáme sýr a žloutek rozšlehaný ve smetaně, už nevaříme dále. Podáváme s osmahnutým pečivem.

Zdroj: Prostřeno iprima TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/parmezanova-polevka-s-krutony

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


+ čtyři = 11


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.