reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

PASTEVECKÁ POCHOUTKA

  • 200 g jehněčí plece
  • 300 g vepřové plece
  • 1 cibule
  • směs koření do mletých mas (mletý pepř, tymián, majoránka, kmín..)
  • sůl, tuk na pečení

Maso spolu s cibulí jemně umeleme na masovém mlýnku. Okořeníme, osolíme a dobře promícháme. Z hmoty tvarujeme válečky, které vkládáme do rozehřátého tuku a zvolna pečeme ze všech stran dozlatova. Podáváme je s vařenými brambory, bramborovou kaší nebo jen s chlebem a pečivem. Pokrm doplníme hořčicí nebo tatarskou omáčkou a zeleninovou oblohou.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.