reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Patate alla birra – Brambory na pivu

  • 1 kg brambor
  • 60 g slaniny
  • 1 cibule
  • 20 g másla
  • 1 snítka rozmarýnu
  • 2,5 dl piva
  • sůl, pepř

Brambory uvaříme v osolené vodě, oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibulku a slaninu nakrájíme na jemno a osmažíme na másle. Přidáme rozmarýn, plátky brambor, dochutíme solí a pepřem a zalijeme pivem. Přiklopíme pokličkou a necháme pár minut dusit. Nakonec brambory zapečeme v troubě na 200 °C asi na 5 minut.
Zdroj: S Italem v kuchyni Makro http://www.makro.cz/index.php?page_id=693&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.