reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pečená játra na pomerančích

Ingredience

  • 300 g kachních jater
  • 4 stonky rozmarýnu
  • 100 ml mléka
  • 2 pomeranče
  • 50 g másla
  • 1 lžíce třtinového cukru
  • 50 ml bílého vína
  • Špetka soli
  • Bageta

Pomeranč oloupeme a nakrájíme na plátky. Do misky si dáme játra, rozmarýn a mléko. Necháme 12 hodin odstát.

Játra okapeme a z každé strany je 1 minutu opečeme. Pak je dáme do misky. Do stejné pánve přidáme máslo, cukr a víno. Nakonec v ní opečeme kolečka pomerančů. Na bagetku dáme pomeranč a tenoučký plátek jater.

Zdroj: Pečená játra na pomerančích; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1926-pecena-jatra-na-pomerancich/ [On-line 29.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.