reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pečené brambory v alobalu s česnekovým dipem

  • brambory
    rozmarýn
    tymián
    alobal

na česnekový dip:

  • 100 g majonézy
    200 g zakysané smetany
    česnek
    ocet
    sůl
    pažitka

Brambory důkladně očistíme, ponecháme je ve slupce a spolu s větvičkou rozmarýnu a tymiánu zabalíme do alobalu, a dáme do trouby na 160 °C upéct do měkka, což bude trvat asi 45 minut. Mezitím si připravíme česnekový dip.
Zakysanou smetanu smícháme s majonézou a prolisovaným česnekem, a dochutíme trochou octa a soli. Upečené brambory nařízneme, naplníme dipem, a na závěr posypeme pažitkou.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/468-pecene-brambory-v-alobalu-s-cesnekovym-dipem/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.