- 500 g pečeného vepřového kolena
- 300 g listového špenátu
- česnek
- olej
- sůl
- pepř
- 200 g brambor
- 70 g hladké mouky
- 4 vejce
- 50 g slaniny
- toustový chleba
- 30 ml piva
Kolena den předem naložíme do směsi koření, česneku, piva a oleje, pak povaříme a potom dáme dopéct. Špenát povaříme a pak dochutíme česnekem, solí, pepřem a přidáme vejce. Na noky uvaříme brambory ve slupce, oloupeme a nastrouháme, přidáme hladkou mouku, vejce, sůl a na kostičky nakrájenou a orestovanou slaninu s chlebem, prohněteme, uděláme noky a uvaříme je.
Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/pecene-veprove-koleno-listovy-spenat-bramborove-noky
Poslední tip, trik či komentář