reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pečené vepřové koleno, listový špenát a bramborové noky

  • 500 g pečeného vepřového kolena
  • 300 g listového špenátu
  • česnek
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • 200 g brambor
  • 70 g hladké mouky
  • 4 vejce
  • 50 g slaniny
  • toustový chleba
  • 30 ml piva

Kolena den předem naložíme do směsi koření, česneku, piva a oleje, pak povaříme a potom dáme dopéct. Špenát povaříme a pak dochutíme česnekem, solí, pepřem a přidáme vejce. Na noky uvaříme brambory ve slupce, oloupeme a nastrouháme, přidáme hladkou mouku, vejce, sůl a na kostičky nakrájenou a orestovanou slaninu s chlebem, prohněteme, uděláme noky a uvaříme je.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/pecene-veprove-koleno-listovy-spenat-bramborove-noky

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.