reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pečený candát s polentou a bylinkovou omáčkou

Na 4 porce:

  • 200 g hrubozrnné polenty,
  • 800 ml vývaru,
  • 100 ml smetany,
  • 3 polévkové lžíce nastrouhaného parmezánu,
  • sůl a stroužek česneku
  • 600 g filetu candáta,
  • sůl, pepř,
  • 1 lžíce oleje,
  • 1 lžíce másla,
  • 1 stroužek česneku,
  • 1 snítka tymiánu,

na omáčku:

  • 2 snítky kopru,
  • 1 snítka majoránky,
  • 2 snítky tymiánu,
  • 1 snítka rozmarýny,
  • 100 ml bílého vína,
  • 2 polévkové lžíce másla
  • 8 cherry rajčátek

Do vývaru dáme vařit polentu. Pomalu vaříme podle potřeby přiléváme vývar a mícháme. Po 30 minutách přidáme smetanu, promícháme.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/peceny-candat-s-polentou-a-bylinkovou-omackou-21-7-2009.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.