reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pečený filet štiky

Ingredience

  • 1 štika
  • 2 lžíce přepuštěného másla
  • Sůl
  • Pepř
  • Špetka drceného kmínu
  • Citron

Štiku naporcujeme na filety. Maso osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Rozehřejeme si olej a začneme je péct z obou stran, ale nejdříve kůží dolů. Podáváme s kouskem citrónu na pokapání.

Zdroj: Pečený filet štiky; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1866-peceny-filet-stiky/ [On-line 23.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.