reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pečený mník

Ingredience

  • Pečený mník
  • 1 mník
  • 1 fenykl
  • 2 hrsti rukoly
  • Citron
  • 1 lžíce panenského oleje
  • Sůl

Rybu si naporcujeme a osolíme. Fenykl zbavíme košťálu, nakrájíme na jemné kousky a v míse zakápneme citrónovou šťávou. Přidáme rukolu, zakápneme olejem. Osolíme a opepříme. Rozehřejeme si olej a začneme péct kůží dolu. Kůži opečeme do zlatohněda, maso krátce, aby se zatáhlo. Přidáme kostku másla a dopečeme 7 minut v troubě předehřáté na 180 stupňů.

Zdroj: Pečený mník; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2147-peceny-mnik/ [On-line 31.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.