Ingredience
- Filety sivena
- Sůl
- 2 lžíce přepuštěného másla
- Kopr
- 2 červené papriky
- 1 lžíce másla
- 200 ml smetany
Na másle orestujte nakrájenou papriku, zalijte smetanou a vařte doměkka. Filety opepřete a osolte a opečte na pánvi s přepuštěným máslem. Do pánve dejte rybu kůží dolů. Uvařené papriky rozmixujte do hladké omáčky, dochuťte a hotovou omáčku servírujte s rybou na talíř.
Zdroj: Pečený siven s omáčkou z červených paprik; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2587-peceny-siven-s-omackou-z-cervenych-paprik/ [On-line 30.04.2014]
Poslední tip, trik či komentář