reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pečený siven s omáčkou z červených paprik

Ingredience

  • Filety sivena
  • Sůl
  • 2 lžíce přepuštěného másla
  • Kopr
  • 2 červené papriky
  • 1 lžíce másla
  • 200 ml smetany

Na másle orestujte nakrájenou papriku, zalijte smetanou a vařte doměkka. Filety opepřete a osolte a opečte na pánvi s přepuštěným máslem. Do pánve dejte rybu kůží dolů. Uvařené papriky rozmixujte do hladké omáčky, dochuťte a hotovou omáčku servírujte s rybou na talíř.

Zdroj: Pečený siven s omáčkou z červených paprik; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2587-peceny-siven-s-omackou-z-cervenych-paprik/ [On-line 30.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.