reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Pěna z uzeného pstruha

  • půl svazku hladké petrželky 1 kus
  • uzený pstruh 125 g
  • krémový smetanový sýr mascarpone 125 g
  • sardelové řezy (lze vynechat) 2 kusy
  • kapary 1 lžíce
  • křen 1 kus
  • citronová šťáva 4 lžíce

 

 

Uzeného pstruha nakrájíme na hrubší kousky a rozmixujeme je s mascarpone. Petrželku opláchneme, osušíme a otrháme lístky. Krátce vmixujeme asi dvě třetiny množství petržele a zbývající přísady. Hmotu dáme do mísy, a zakryté chladíme nejméně hodinu, až ztuhne. Poté z pěny tvoříme noky, které upravíme na talíře a ozdobíme zbývající petrželkou.

Zdroj: Pěna z uzeného pstruha; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/pena-z-uzeneho-pstruha [On-line 4.10.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.