reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Peperonata alla Toscana – Papriky po toskánsku

4 porce

  • 1 kg paprik
  • 4 cibule
  • 0,5 kg rajčat
  • špetka cukru
  • bazalka na ozdobu
  • olej extra virgin
  • sůl

Papriky nakrájíme na silnější kusy, cibuli na větší měsíčky, rajčata oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme také na měsíčky. Cibuli orestujeme na pánvi s olivovým olejem, přidáme papriky a necháme chvilku podusit pod pokličkou. Nakonec přidáme rajčata a dalších 5 minut podusíme. Ochutíme špetkou cukru a soli. Podáváme ozdobené bazalkou a zakápnuté olivovým olejem.

Zdroj: S Italem v kuchyni TV Prima http://www.makro.cz/index.php?page_id=786&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.