- Roštěnky
- Sůl
- Pepř
- Hladká mouka
- Cibule
- Anglická slanina
- Petržel
- Mrkev
- Celer
- Pálivé klobásky
- Červená paprika
Naklepeme roštěnky, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme na sádle. Vyjmeme a do výpeku dáme na drobno nakrájenou cibuli, ang. slaninu, petržel, mrkev, celer na kostičky, přilejeme vývar nebo vodu, vložíme roštěnky a dusíme do měkka, roštěnky vyjmeme a šťávu propasírujeme. Při servírování obložíme roštěnky kolečky pálivé měkké klobásky a podušenou červenou paprikou na nudličky.
Zdroj: Prostřeno iprima TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/pikantni-rostena-ala-hrabe-esterhazy
Poslední tip, trik či komentář