reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pikantní roštěná alá hrabě Esterházy

  • Roštěnky
  • Sůl
  • Pepř
  • Hladká mouka
  • Cibule
  • Anglická slanina
  • Petržel
  • Mrkev
  • Celer
  • Pálivé klobásky
  • Červená paprika

Naklepeme roštěnky, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme na sádle. Vyjmeme a do výpeku dáme na drobno nakrájenou cibuli, ang. slaninu, petržel, mrkev, celer na kostičky, přilejeme vývar nebo vodu, vložíme roštěnky a dusíme do měkka, roštěnky vyjmeme a šťávu propasírujeme. Při servírování obložíme roštěnky kolečky pálivé měkké klobásky a podušenou červenou paprikou na nudličky.

Zdroj: Prostřeno iprima TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/pikantni-rostena-ala-hrabe-esterhazy

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.