reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pilaf s fregolou a mořskými plody

Suroviny

  • fregola 200 g
  • srdcovky 300 g
  • slávky 300 g
  • tygří krevety 300 g
  • rajčata 3
  • rybí vývar
  • čerstvá nasekaná hladká petrželka
  • cibule 1
  • česnek 1 stroužek
  • drcené sušené chilli papričky
  • panenský olivový olej
  • sůl

V hrnci osmažte nasekanou cibulku, česnek a trochu petrželky spolu s 3 lžičkami oleje, potom přidejte umytá, osušená a na kostičky nakrájená rajčata. Nechte vařit 10 minut. Potom přidejte umyté slávky, srdcovky i krevety.
Podle chuti osolte, přidejte chilli papričky a přiklopte poklicí. Nechejte vařit, dokud se plody moře neotevřou.
Sundejte poklici, přidejte jednu naběračku rybího vývaru a fregolu, zamíchejte a znovu přiklopte. Nechte vařit dalších 5 minut. Odklopte, dobře promíchejte a přisypte hrst petrželky. Po pár minutách podávejte.

Zdroj: Pilaf s fregolou a mořskými plody; Ohnivý kuře – pod pokličkou  - TV Prima http://web.iprima.cz/kure/pod-poklickou/pilaf-s-fregolou-morskymi-plody [On-line 01.10.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.