reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Uzený úhoř s krémem z libečku a bylinkovým salátem

Suroviny

  • uzený úhoř 400 g
  • bramborový krém (kaše)
  • libeček 120 g
  • směs bylinek
  • dresing z octa Arneis
  • žloutek 63 °C ( 8 min ) 4 ks

Z libečku připravíme krém, přidáme do bramborové kaše, úhoře ohřejeme na pokojovou teplotu, žloutek 63°C.
Vše nandáme na talíř a ozdobíme bylinkami ochucené dresingem Arneis.

Zdroj: Uzený úhoř s krémem z libečku a bylinkovým salátem; Ohnivý kuře – pod pokličkou  - TV Prima http://web.iprima.cz/kure/pod-poklickou/uzeny-uhor-s-kremem-z-libecku-bylinkovym-salatem [On-line 01.10.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.