reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Smažená perlička v pivním těstíčku s marinovanou zeleninou

Suroviny
Na octový nálev:

  • zelenina (mrkev, celer,petržel,květák apod.) 300 g
  • pepř, bobkový list, nové koření
  • prsa z perličky nebo z kuřete 4 kusy
  • octový nálev (1/3 cukr, 2/3 voda, 1/3 ocet)

Na těstíčko:

  • pivo 500 ml
  • vařené brambory 250 g
  • voda 150 ml
  • kypřící prášek 1
  • oregano, majoránka, petržel, šalvěj

Zeleninu zalijeme octovým nálevem. Ten si připravíme tak, že ingredience zavaříme společně s kořením.
Prsa opečeme z lehka, namarinujeme s bylinkami, obalíme v těstíčku a usmažíme. Podáváme s bramborovou kaší.

Zdroj: Smažená perlička v pivním těstíčku s marinovanou zeleninou; Ohnivý kuře – pod pokličkou  - TV Prima http://web.iprima.cz/kure/pod-poklickou/smazena-perlicka-v-pivnim-testicku-s-marinovanou-zeleninou [On-line 01.10.2016]

loading...

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.