reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pljeskavica se sýrem

Ingredience

  • Mleté maso z prvního receptu
  • Feta sýr
  • Brambory
  • Mangold
  • Ajvar
  • Bílý chléb
  • Olej
  • Pepř
  • Sůl

Tentokrát si pljeskavici vylepšíme. Připravíme si mleté maso jako v prvním receptu. Nastrouháme sýr. Z masa odebereme dvousetgramovou kouli a rozdělíme ji na dvě části. Připravíme si potravinářskou folii a kastrůlek na tvoření placek. Mezi folii dáme maso a rozmáčkneme ho na placku. Vytvoříme druhou placku. Na jednu placku nasypeme nastrouhaný sýr. Přikryjeme druhou plackou a přimáčkneme. Rozložíme na gril a grilujeme.

Mezitím připravíme přílohu. Na pánvi oblanšírujeme mangold. Oblanšírovaný mangold dáme do brambor, poté je rozšťoucháme a dochutíme solí. Nakonec dáme šťouchané brambory a ogrilované pljeskavice na talíř.

Zdroj: Pljeskavica se sýrem; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1691-pljeskavica-se-syrem/ [On-line 20.01.2014]

Nelze komentovat.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.