Ingredience
- plechovka naložených broskví 1 kus
- uzený tvrdý sýr 100 g
- tvrdý sýr (eidam, gouda apod.) 100 g
- tavený sýr 2 kusy
- bílá jogurt 1 kus
- vlašské ořechy 1 hrst
- plátky nebo kousky mandlí na ozdobu 1 dávka
- listy zeleného salátu na oblohu 5 dávek
Broskve si vyndáme z plechovky a necháme je dobře okapat. Smícháme oba druhy tvrdých nastrouhaných sýrů s tavenými sýry, jogurtem a nadrobno nasekanými vlašskými ořechy. Připraveným krémem si naplníme zdobící sáček a vyplníme půlky broskví naaranžované na listu salátu. Tento předkrm nakonec ozdobíme posekanými mandlemi.
Zdroj: Plněná broskev; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/plnena-broskev-0 [On-line 09.11.2013]
Poslední tip, trik či komentář