reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Plněný lilek u Pramene Svatého Ladislava

4 porce

  • 60 dkg mletého vepřového masa
  • 2 cibule
  • 2 papriky
  • 2 rajčata
  • 40 dkg polotvrdého sýra
  • bazalka
  • petržel
  • česnek
  • 4 lilky
  • sůl
  • pepř

U každého lilku odřízneme vršek (silný asi dva centimetry) a vnitřky vydlabeme lžičkou. Jako základ si připravíme lečo, na kterém pak podusíme mleté maso a dužinu vydlabanou z lilků a vše podle chuti okořeníme.

Když jsme s tím hotovi, přimícháme strouhaný sýr, načež dušenou směsí naplníme lilky, zabalíme je do alobalu a v horkém popelu je upečeme do měkka.

Zdroj: TV Paprika Nahoře na hoře http://tvpaprika.hu/cs/node/3544

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.