reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Plněný vepřový měšec, šťouchané brambory

Ingredience

  • vepřová krkovice 5 plátků
  • pórek 1 kus
  • žampióny 100 g
  • anglická slanina 150 g
  • brambory 1 kg
  • cibule 1 kus
  • sůl a pepř 1 špetka

1. Plátky krkovice naklepeme, naplníme směsí ze žampiónů, pokrájeného pórku a anglické slaniny. Osolíme, opepříme a zabalíme do tvaru měšce. Zavážeme nití a pečeme po dobu jedné hodiny při 180 stupních. Spolu s vložením masa do trouby si uvaříme vývar s kořením, který po zchladnutí můžeme přilévat do omáčky místo vody.

2. Oškrábané brambory uvaříme doměkka v osolené vodě. Osmažíme najemno pokrájenou cibuli na pánvi a společně s bramborami a kouskem másla rozšťoucháme.

Zdroj: Plněný vepřový měšec, šťouchané brambory; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/plneny-veprovy-mesec-stouchane-brambory [On-line 01.05.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.