reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Podkrkonošská houbová polévka

  • 4 lžíce hladké mouky
  • máslo
  • cibulka
  • hrnek pravých hub
  • 150 g nakrájených žampionů
  • pepř
  • sůl
  • trocha drceného kmínu
  • míchaná vejce

Nejprve připravíme máslovou jíšku ze čtyř lžic másla a hladké mouky (můžeme přidat trochu cibulky). Zalijeme 1 ½ l vody, přidáme koření (pepř, trocha drceného kmínu), sůl, hrnek nakrájených pravých hub, 150 g nakrájených žampionů. Povaříme 20 minut. Nakonec přidáme 2 míchaná vejce a už nevaříme.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/podkrkonosska-houbova-polevka

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.