reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Polenta al gorgonzola – Polenta s gorgonzolou

4 porce

  • 1,5 l vody
  • 400 g polenty
  • 1 lžíce soli
  • 200 g sladké gorgonzoly (gorgonzola dolce)
  • 1 dl mléka

Do osolené vroucí vody nasypeme polentu a vařečkou stále mícháme, aby se nesrazila a nevznikly hrudky. Vaříme 30-40min do husté kašovité konzistence. Nakonec do polenty vmícháme pokrájený sýr a přidáme mléko. Dobře promícháme a můžeme podávat.
Zdroj: S Italem v kuchyni http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/polenta-al-gorgonzola/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.