reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Fegato grasso d’anatra – Kachní játra

2 porce

  • 1 jablko
  • špetka cukru
  • 300 g kachních jater foie gras
  • 1 dl portského vína

Z jablka ukrojíme 4 plátky, které pocukrujeme a na sucho opečeme na pánvi. Poté orestujeme také na sucho kachní játra foie gras do zlatova a vyjmeme 
z pánve. V pánvi zredukujeme portské víno, kachní játra servírujeme s plátky opečených jablek zakápnutá omáčkou z portského vína.
Zdroj: S Italem v kuchyni http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/fegato-grasso-danatra/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.