reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Polentová kaše s parmezánem

Ingredience

  • 400 ml mléka
  • 200 g instantní polenty
  • 50 ml smetany
  • 100 g másla
  • 80 g parmazánu

K varu přivedeme mléko a smetanu. Postupně přisypeme polentu. Jakmile kaše zhoustne, stáhneme plamen a přidáme parmezán a máslo. Závěrem osolíme a promícháme.

Zdroj: Polentová kaše s parmezánem; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2350-polentova-kase-s-parmezanem/ [On-line 31.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.