reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pomodori con melanzane al funghetto – Plněná zapečená rajčata s lilkem

4 porce

  • 8 velkých rajčat
  • 2 menší lilky
  • 1 červená cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 dl bílého vína
  • pár lístků bazalky
  • olej extra virgin
  • sůl

Rajčata na vrchu odřízneme a vydlabeme, mírně posolíme a necháme vykapat zbytek vody. Cibulku nakrájíme na jemno a orestujeme ji s česnekem v pánvi na oleji. Přidáme lilek nakrájený na kostičky, zalijeme bílým vínem a dochutíme solí a bazalkou. Česnek odstraníme a směsí naplníme rajčata, která zapečeme v předehřáté troubě na 180 °C asi 15 minut.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.makro.cz/index.php?page_id=790&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.