reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pórková polévka

 

  • 1 a ½ l hovězího vývaru
  • asi 6 kusů pórku
  • 50 g nudlí
  • 3 stroužky česneku
  • 20 g sádla
  • kmín, sůl

Bílé části očištěného a opraného pórku nakrájíme na kratší kousky a vaříme v osolené vodě s kmínem asi 20—25 minut. Uvařený pórek vyjmeme z polévky, nakrájíme nadrobno. Polévku omastíme sádlem, přidáme česnek utřený se solí, zavaříme nudle a nakonec přidáme pórek.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.