reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Portobello s piniovými oříšky a parmazánem

Suroviny

  • portobello
  • parmazán 1 lžíce
  • sůl
  • balzamikový ocet 1 lžička
  • olivový olej 3 lžíce

Na salátek:

  • ředkvičky
  • rukola
  • cherry rajčátka
  • pepř
  • utřený česnek
  • parmazán
  • sůl
  • pepř

Na dresink:

  • olivový olej
  • balsamikový ocet

Portobella očistíme, osolíme, zalijeme olivovým olejem zhruba do 1/3 a zakápneme balzamikovým octem, nasypeme piniové oříšky a posypeme parmezánem a dáme péct do trouby při teplotě 180–200 °C na dobu cca 30 minut.

Salát omyjeme, necháme okapat, nakrájíme cherry rajčátka a ředkvičky na menší kousky, nastrouháme parmezán.

Dresink: do hmoždířku dáme olivový olej, balsamiko, sůl, pepř, a utřený česnek, vše zamícháme a vlijeme na salát.

Zdroj: Portobello s piniovými oříšky a parmazánem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/portobello-s-piniovymi-orisky-parmazanem  [On-line 13.02.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.