reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pošírovaný filet z lososa s kapustovým ragú

Potřebujeme:

  • 1 filet z lososa
  • kuřecí vývar
  • hlávku kapusty
  • 200 ml smetany
  • 1 šalotku
  • ½ žluté mrkve
  • 1 lžíci bílého vína
  • hladkou mouku, máslo
  • sůl, pepř, tymián

Připravíme nálev z vody, kořenové zeleniny, citrónu, tymiánu, soli a pepře a přivedeme ho k varu. Pak ho vlijeme do nádoby na vaření v páře.

Filet z lososa osolíme a opepříme, pokapeme olejem a posypeme lístky tymiánu. Položíme na mřížku nad nálev. Zaklopíme a vaříme na páře.

Na kapustové ragú nakrájíme kapustu a šalotku. V pánvi rozpustíme máslo a orestujeme šalotku. Přidáme tymián a víno. Do pánve přidáme mouku a zalijeme vývarem. Necháme převařit. Přidáme smetanu a mrkev. Do pánve přidáme kapustu a dochutíme. Na talíř servírujeme filet ryby a kapustu.

Zdroj: Pošírovaný filet z lososa s kapustovým ragú; TV Nova Tescoma s chutí  http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/posirovany-filet-z-lososa-s-kapustovym-ragu-9-12-2014.html [On-line 13.12.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.