reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pražma s grilovanou zeleninou

  • čerstvé ryby (v našem případě pražma)
    tymián (nebo jiné bylinky, např. estragon, koriandr)
    cuketa
    lilek
    paprika
    žampiony
    chilli papričky
    česnek
    panenský olivový olej
    sůl
    pepř

Vykuchané a očištěné ryby po obou stranách zlehka nakrojíme, osolíme, do řezů vložíme tymián a z obou stran potřeme marinádou z olivového oleje, pepře a česneku a necháme asi hodinu odležet v chladu.

Zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky, osolíme, opepříme a zalijeme marinádou z olivového oleje a česneku. Necháme odležet, dokud nepustí šťávu, kterou slijeme. Nakonec zeleninu krátce orestujeme. Rybu upečeme na grilu nebo v troubě a servírujeme spolu se zeleninou.
Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/11-prazma-s-grilovanou-zeleninou/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.