- čerstvé ryby (v našem případě pražma)
tymián (nebo jiné bylinky, např. estragon, koriandr)
cuketa
lilek
paprika
žampiony
chilli papričky
česnek
panenský olivový olej
sůl
pepř
Vykuchané a očištěné ryby po obou stranách zlehka nakrojíme, osolíme, do řezů vložíme tymián a z obou stran potřeme marinádou z olivového oleje, pepře a česneku a necháme asi hodinu odležet v chladu.
Zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky, osolíme, opepříme a zalijeme marinádou z olivového oleje a česneku. Necháme odležet, dokud nepustí šťávu, kterou slijeme. Nakonec zeleninu krátce orestujeme. Rybu upečeme na grilu nebo v troubě a servírujeme spolu se zeleninou.
Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/11-prazma-s-grilovanou-zeleninou/
Poslední tip, trik či komentář