reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Překvapení z udírny

Ingredience

  • plátková gouda 200 g
  • anglická slanina 100 g
  • bageta 2 kusy
  • bylinkové máslo 1 dávka

1.Tři plátky sýra si rozprostřeme na igelitový sáček tak centimetr přes sebe, na to rozložíme slaninu a potom zakryjeme další vrstvou sýra. Takto připravené zatočíme do ruličky, kterou dáme do nové silonové ponožky a zavážeme. Tyto válečky zavěsíme do udírny, která je rozehřátá přibližně na 60 stupňů zhruba na šest hodin.

2. Bagetky rozpůlíme, ogrilujeme a hotové potřeme bylinkovým máslem.

Zdroj: Překvapení z udírny; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/prekvapeni-z-udirny [On-line 05.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.