reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Prosciuto di parma con gelato di parmigiano – Parmská šunka s parmazánovou zmrzlinou

4 porce

  • 200 g parmazánu
  • 4 dl smetany ke šlehání
  • 2 žloutky
  • 16 plátků parmské šunky
  • hrubá sůl

V hrnci ohřejeme smetanu s nastrouhaným parmazánem, jakmile se sýr rozpustí, necháme směs vychladnout. Po vychladnutí vmícháme žloutky a ve stroji na zmrzlinu necháme krém šlehat asi 20 minut, dokud nevznikne požadovaná hmota. Na talíř servírujeme plátky parmské šunky s kopečkem parmazánové zmrzliny, posypeme hrubou solí.

Zdroj: S Italem v kuchyni TV Prima Makro http://www.makro.cz/index.php?page_id=784&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.