reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

PSTRUH NA BYLINKÁCH S KŘENOVÝM DIPEM

Suroviny

  • 2 pstruzi
  • mrkev, celer
  • čerstvý křen
  • máslo, olivový olej
  • 2-3 lžíce zakysané smetany
  • 2 lžíce bílého jogurtu
  • polohrubá mouka
  • sůl
  • citrony
  • kopr, plochá petržel, šalvěj

Pstruha omyjeme, osušíme, pokapeme citr. šťávou, osolíme. Obalíme v polohr. mouce. Na pávev dáme 2-3 lžíce másla, olivový olej. V pánvi opečeme pstruhy 4-7 min z každé strany.
Při otáčení dáme dovnitř pstruha čerstvou šalvěj a petržel.
Smícháme 2-3 lžíce zakysané smetany, 2 lžíce jogurtu, oliv. olej, sůl, strouhaný křen a vznikne křenový dip.
Mrkev a celer pokrájíme na proužky, orestujeme na másle.

Zdroj: PSTRUH NA BYLINKÁCH S KŘENOVÝM DIPEM; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 22.09.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.