reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pstruh na másle

Suroviny

  • pstruh 2 ks
  • kus másla
  • sůl
  • olej

Čerstvého pstruha nafiletujeme, naporcujeme, osolíme. Na pánvičce rozpálíme olej a máslo, porci pstruha osmažíme z obou stran dozlatova, stačí pár minut. Možno podávat s chlebem, kouskem citronu a trochou petrželové natě.

Zdroj: Pstruh na másle;Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/pstruh-na-masle  [On-line 13.02.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.