reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

PSTRUH S MANDLOVOU KRUSTOU A SALÁT Z ČERVENÉ ŘEPY

Suroviny:

  • 4 ks filé z čerstvého pstruha
  • 100 g toastového chleba na kostky
  • 100 g mandlí (plátky)
  • 2 bílky
  • hrst ploché petržele
  • 2 lžíce másla
  • olej
  • sůl, bílý pepř
  • vařený brambor
  • červená řepa
  • křen
  • cukr
  • citrón

Filety osolíme, opepříme.
V misce smícháme housku, plátky mandlí a našlehané bílky, petržel, přidáme trochu másla, osolíme, opepříme.
Na pánev dáme olej a máslo, opékáme filety obalené směsí s mandlemi, nejdříve kůží dolů. Otočíme.Nastrouháme řepu, křen, dáme na pánev na máslo, přidáme cukr a šťávu z citrónu, promícháme a prohřejeme.

Zdroj: PSTRUH S MANDLOVOU KRUSTOU A SALÁT Z ČERVENÉ ŘEPY; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 19.04.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.