Suroviny:
- 4 ks filé z čerstvého pstruha
- 100 g toastového chleba na kostky
- 100 g mandlí (plátky)
- 2 bílky
- hrst ploché petržele
- 2 lžíce másla
- olej
- sůl, bílý pepř
- vařený brambor
- červená řepa
- křen
- cukr
- citrón
Filety osolíme, opepříme.
V misce smícháme housku, plátky mandlí a našlehané bílky, petržel, přidáme trochu másla, osolíme, opepříme.
Na pánev dáme olej a máslo, opékáme filety obalené směsí s mandlemi, nejdříve kůží dolů. Otočíme.Nastrouháme řepu, křen, dáme na pánev na máslo, přidáme cukr a šťávu z citrónu, promícháme a prohřejeme.
Zdroj: PSTRUH S MANDLOVOU KRUSTOU A SALÁT Z ČERVENÉ ŘEPY; TV Barrandov Babica vs Sapík http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 19.04.2016]
Poslední tip, trik či komentář