reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pstruh v papilotě

  • naporcované filety ryby
    máslo
    bylinky (např. rozmarýn, tymián, petržel, pažitku)
    sůl
    mletý pepř
    papír na pečení

Porci ryby položíme na čtverec papíru na pečení, osolíme, opepříme, přidáme plátek másla a větvičky bylinek, pečlivě zabalíme a dáme na 15 až 25 minut do trouby na 180 stupňů.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/27-pstruh-v-papilote/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.