reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pstruh v papilotě

  • naporcované filety ryby
    máslo
    bylinky (např. rozmarýn, tymián, petržel, pažitku)
    sůl
    mletý pepř
    papír na pečení

Porci ryby položíme na čtverec papíru na pečení, osolíme, opepříme, přidáme plátek másla a větvičky bylinek, pečlivě zabalíme a dáme na 15 až 25 minut do trouby na 180 stupňů.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/27-pstruh-v-papilote/

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


9 − = osm


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.